HTML

Biztosítási alkuszok ...

A biztosítási alkuszokkal ki foglakozik? A biztosítási alkuszok mikor alszanak? A biztosítási alkuszoknak vannak problémái? Mióta vannak biztosítási alkuszok? Meddig lesznek biztosítási alkuszok? Mennyien vannak a biztosítási alkuszok? Megbecsülik a biztosítási alkuszokat? Szeretik a biztosítási alkuszokat?

Friss topikok

Archívum

Wabard biztosító tevékenysége letiltva ?

alkuszok 2009.09.25. 08:45

Wabard Biztosító , minden rendben ?!

 

Még egy párat kell aludni és ismét jön a kgfb kampány. Gondolom szertne a Wabard is ismételten egy szeletet magának a tortából. A kérdés csak az hogy amennyiben a kampány időszaka alatt le van tiltva akkor, ez hogy fog neki sikerülni. Így nyilván sehogy. Akkor viszont a MÁV biztosítási egyesülethez "hasonlóan" fog elpárologni vagy ... ?!

 

"Tisztelt Partnerünk,
 
ezúton tájékoztatom Önöket a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete JÉ/II/IB-267/2009 sz. határozatáról, amelyet a WABARD Biztosító Zrt. a mai napon vett át.
 
Ebben a Felügyelet a Biztosító a KGFB, Casco, CMR és KÁF termékeinek terjesztését 2009. szeptember 25-i napjától visszavonásig felfüggeszti. A Biztosító a felfüggesztés időtartama alatt jogosult és köteles a meglévő állományának kezelésére, azonban szeptember 25-től új ajánlatot ezekre a módozatokra nem fogadhat be. Ez azt jelenti, hogy azon ajánlatok esetében, ahol az ajánlattétel dátuma legkésőbb szeptember 24-i, az ajánlat beérkezésének időpontjára tekintet nélkül befogadható, a szeptember 25-i vagy későbbi keltezési dátummal kelt ajánlatokat a Biztosító a felfüggesztés időtartama alatt nem fogadhatja be.
 
Egyéb fontos megjegyzések:
 
1.       Flotta szaporítás: a Biztosító a flottához tartozó újabb gépjárműveket sem biztosíthat szeptember 24-e után
 
2.       DNF-fel törölt szerződések: a 190/2004-es Kormányrendelet 6§ (2.) bekezdése szerint az érintett Ügyfelek ebben a biztosítási évben csak Társaságunknál jogosultak ismételt szerződést kötni, ezért ezek a szerződések újraköthetőek
 
Társaságunk anyagi helyzete teljesen stabil: a tulajdonosok szeptember 17-én az alaptőkét további 1 milliárd Ft-tal megemelték, így az 2 milliárd 966 millió Ft-ra emelkedett. A károkat rendben és időben rendezzük és fizetjük, a meglévő ügyfeleinket rendben kiszolgáljuk. Az élő, határozatlan idejű szerződéseinket továbbra is magas színvonalon kezeljük. 2009. október 30-án az új (2010. január 1-től érvényes) KGFB díjakat meghirdetjük, és a fel nem mondott határozatlan idejű szerződéseknek ez válik az díjává.
 
Az elkövetkező időszakban az állományápolási és -megtartási stratégia lesz számunkra a prioritás, illetve a működési engedély visszaállítása utáni állapotra való felkészülés, amiért természetesen mindent elkövetünk.
 
Amint további részletesebb információk állnak rendelkezésünkre, azokat természetesen azonnal megosztjuk Önökkel.
 
Kérem, hogy haladéktalanul tájékoztassák minden, az ajánlatok megkötésére jogosult munkatársukat a fentiekről!
 
Poór Zoltán
WABARD Biztosító Zrt.
értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettes
Tel: 06 1 6666 203
E-mail: poor.zoltan@wabard.hu"
 

Címkék: wabard

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkuszok.blog.hu/api/trackback/id/tr761405695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása