HTML

Biztosítási alkuszok ...

A biztosítási alkuszokkal ki foglakozik? A biztosítási alkuszok mikor alszanak? A biztosítási alkuszoknak vannak problémái? Mióta vannak biztosítási alkuszok? Meddig lesznek biztosítási alkuszok? Mennyien vannak a biztosítási alkuszok? Megbecsülik a biztosítási alkuszokat? Szeretik a biztosítási alkuszokat?

Friss topikok

Archívum

Életbiztosítás, TKM

alkuszok 2009.09.16. 14:03

Tervezik a TKM bevezetését !

 

TKM=Teljes Éves Költségmutató.

Ezen szám alapján összehasonlíthatóvá válnának (egyenlőre csak) a befektetéshez kötött személybiztosítási temékek. A THM feltüntetését, jogszabály teszi kötelezővé,ugyanakkor a TKM-et szakmai önszabályozás írná elő és határozná meg a számításának módját is amennyiben a tervezet megvalósul ! A TKM bevezetését 2010 elején tervezik.

  • Ettől, talán beindul a biztosítóknál is valami ...?
  • Átláthatóvá válnak "teljes mértékben" a költségek?
  • Esetleg mindegyik biztosító csökkenti a költségeit?

 

Jelentős Csökkenés a

személybiztosítási piacon ?!

 

 

A biztosítók díjbevétele Magyarországon 2009 első félévben, jelentős mértékben csökkent ! 13,3 százalékkal azaz 63,1 milliárd forinttal - esett vissza 2008-hoz képest.

  • Ennyire nincs pénz, vagy spórolnak az ügyfelek ?
  • Elköltik, felélik a megtakarításaikat vagy máshova fektetnek be ?

Címkék: életbiztosítás tkm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkuszok.blog.hu/api/trackback/id/tr301386248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása