HTML

Biztosítási alkuszok ...

A biztosítási alkuszokkal ki foglakozik? A biztosítási alkuszok mikor alszanak? A biztosítási alkuszoknak vannak problémái? Mióta vannak biztosítási alkuszok? Meddig lesznek biztosítási alkuszok? Mennyien vannak a biztosítási alkuszok? Megbecsülik a biztosítási alkuszokat? Szeretik a biztosítási alkuszokat?

Friss topikok

Archívum

Tarifáló programok 1.0 : )

alkuszok 2009.09.13. 11:01

A biztosítótársaságok folyamatosan fejlesztik tarifáló szoftvereiket.(Már aki egyáltalán fejleszt.)

Ennek eredménye sokszor az hogy a "szorzózámok" megváltozásán kívül az idővel már megszokott felület is  jelentősen megváltozik. Ezzel a változtatással jelentős problémát okoznak az azon biztosítási Alkuszoknak akik a biztosítók által készített szoftverek segítségével számolnak és gyártanak ajánlatokat.

Keresgélés, hibaüzenetek, mit miért csinál, vagy mit miért nem...

Nem is beszélve arról, hogy számtalan esetben bebizonyosodott, valójában rajtunk keresztül  tesztelnek, hiszen a szoftver kiadásakor még jelentős gyermekbetegségekkel küzködik.

Gyakorlatilag nincs is készen 100 %-ban az élesnek kikiáltott rendszer !?

A "tesztelés" igen érdekes dolog, hiszen mi végezzük el ingyen és mivel jelentős számban használjuk nap mint nap, ezért a visszajelzések alapján lehet javítani gyorsan vagy lassan vagy egyáltalán nem. Természetesen ez valójában nekünk nem ingyenes hiszen sok időt és agysejt elhullását eredményezi mire rájövünk a hibákra.

Amennyiben azonban az észlelt hibákat nem küldjük el (és ha lehet mindenki aki használja)abban az esetben az is lehet , hogy azt hiszik: MINDEN RENDBEN !?!

 

Címkék: programok elektronikus tarifák tarifáló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkuszok.blog.hu/api/trackback/id/tr421378635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása