HTML

Biztosítási alkuszok ...

A biztosítási alkuszokkal ki foglakozik? A biztosítási alkuszok mikor alszanak? A biztosítási alkuszoknak vannak problémái? Mióta vannak biztosítási alkuszok? Meddig lesznek biztosítási alkuszok? Mennyien vannak a biztosítási alkuszok? Megbecsülik a biztosítási alkuszokat? Szeretik a biztosítási alkuszokat?

Friss topikok

Archívum

Tarifáló redszerek, digitális jövő...

alkuszok 2009.09.11. 20:21

Napjainkban egyre inkább elhagyjuk a kézzel írós, papírkitöltéses módszert a biztosítási szerződések megkötésénél.

A különböző biztosítótársaságok más-más koncepciót követve fejlesztenek tarifáló szoftvereket. Ez hol jól, hol meg rosszul sikerül. Sokszor valójában nincsenek a fejlesztő csapatban "felhasználók" ezért igencsak használhatatlanná, nehézkessé válnak bizonyos esetben a már kész megírt szoftverek. Nyilván a hatalmas fejlesztési költség miatt amennyiben csak később derül ki, hogy nehezen használható, akkor  sok esetben marad úgy ahogy van és legfeljebb szenved aki tarifál. Mára már a fejlesztés az Online részt is erőteljesen elérte !

Az Online tarifálásnak számtalan előnye van. Ezt belátta az a "pár" cég is aki kifejezetten az Online piacra fejleszti biztosítási szoftvereit leginkább az alkuszok részére. Pár Alkuszcég viszont saját fejlesztésű programokat használ.

Azok az alkuszcégek akik a fent említett programozó cégek tarifáló programjait használják az online rendszeren keresztül sokkal jobban járnak...

Egyrészt azért mert a felület amit használnak az alkuszok és az Ügyfelek nem változik, másrészt több biztosító tarifálását végezhetjük vagy végezheti el Ügyfelünk egyszerre.

Így rengeteg időt spórolhatunk meg és Ügyfeleink gyorsabban jutnak szerződéseikhez.

Ez a jövő ! Ez a jövő a biztosítási szakmában (is)?

Az idő felgyorulásával a digitalizált világ kialakulásával számos dolog megváltozott. Gyorsan szinte azonnal kell válaszokat adni az Alkuszoknak. Jó válaszokat !!!

Így azonban lassan egyetlen egy ügyféllel sem fogunk találkozni személyesen ?

Nem kávézunk együtt, nem beszélgetünk egymással ?

 

Vannak akiknek hiányoznak ezek a régi, nem digitális kapcsolatok és vannak akinek nem!?!

 

 

Címkék: elektronikus tarifák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkuszok.blog.hu/api/trackback/id/tr431375856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása